Dokazali svojo moč

V nedeljo, 24.03.2024 se je v Športnem parku Rudar odigrala tekma 15. kroga Regionalne Ljubljanske lige. V goste Rudarju je prišlo moštvo NK Jevnice.

Gostujoča ekipa je v Trbovlje prišla iskati kakšno točko s katero bi si olajšala pomlad, a vsi vemo kdo je gospodar v Športnem parku Rudar. Naši nogometaši so takoj zavzeli napadalni gard in nasprotnika takoj zbili v njihov kazenski prostor. Sledilo je le vprašanje časa, kdaj bo počil obrambni zid gostov. Ob izdatni premoči, posesti in ogromnemu številu izvajanih kotov je obrambni zid gostov prvič počil po dobre pol ure, ko ga je prebil Luka Milinovič. Razpoko v zidu pa so naši knapi s pridom izkoristili in z močjo svojih mišic obrambni zid gostov do konca tekme porušili do tal.

Zadetke v svojem dritlu so dosegli:

Ivica Perić 3x

Maj Sajovic 2x

Luka Milinovič 2x

In

Tilen Mlinar

Rudarji so začeli izmeno v naslednji sestavi:

Možic, Ocepek, Drnovšek, Milinovič, Katić, Delić, Kazič, Kunič, Rekanović, Zalaznik in Sajovic;

V popoldanskem turnusu so nadaljevali še: Bašić, Mlinar, Perić, Mujić in Jurić.

V soboto, 30.3.2024 pa naši knapi zopet odhajajo kazati pesti v belo Ljubljano, kjer se bodo ob 16h pomerili z ekipo NK IB 1976. Ekipa, ki je našim knapom precej neugodna. Že jeseni so nam odnesli točko iz Trbovelj, prav tako pa so sila neugodni na svojem domačem igrišču.

A vseeno nihče nima takšne želje in moči, kot naši zeleno-črni knapi. Verjamemo v njih in verjamemo, da bo ob koncu tekme knapovska pest znova visoko dvignjena v zrak.

SRCE ZA RUDARJA!!!