Začetek spomladanskega dela prvenstva

Začenja se spomladanski del tekmovanja v Regionalni Ljubljanski ligi. Člansko moštvo ga začenja z 2. mesta, po jesenskem delu si je nabralo točko zaostanka za vodilno ekipo NK Ljubljana Palis. Liga je precej izenačena, saj je prvih sedem ekip na lestvici le v razmaku sedmih točk.

Člansko moštvo bo spomladanski del nadaljevalo s preverjenim kadrom, pripravljenim in sposobnim, da poseže po najvišjih pozicijah na lestvici.

Moštvo je bilo deležno le nekaj kozmetičnih popravkov.

PRIHODI:

Jan Petek (NK Rudar Velenje)

Maid Mešić (NK Svoboda Kisovec)

Leonardo Ramadani (NK Roltek Dob)

Na prijateljskih tekmah je bil ekipi priključen tudi perspektivni mladinec Erik Gombač

ODHODI:

Didrik Gabriel Joakim Hribšek (BK Höllviken)

Ekipa je suvereno odigrala vrsto prijateljskih tekem, kjer je pokazala odlično formo in usklajenost med igralci. Z izjemnimi rezultati so igralci potrdili svojo predanost ter trdo delo na treningih. Navdušujoča igra v prijateljskih obračunih je dvignila pričakovanja in postavila temelje za napad na vrh lestvice v prihajajočem delu prvenstva.

PRIPRAVLJALNE TEKME

NK RUDAR TRBOVLJE : NK SVOBODA LJUBLJANA 4:0

NK RUDAR TRBOVLJE : NK ŠMARTNO OB PAKI 1:1

NK RUDAR TRBOVLJE : NK ŠMARTNO LJUBLJANA 7:1

NK ŠAMPION CELJE : NK RUDAR TRBOVLJE 2:3

NK SVOBODA LJUBLJANA : NK RUDAR TRBOVLJE 0:3

NK RUDAR TRBOVLJE : NK SVOBODA KISOVEC 2:3

Foto: Miloš Hudarin

Ekipa začenja spomladanski del tekmovanja v nedeljo, 17.3.2023, ob 15h, ko se bo v Trebnjem na Stadionu Cviblje udarila z moštvom NK Trebnje.

Vsi smo prepričani, da boste v nadaljevanju prvenstva nadaljevali z odličnimi dosežki ter zavzeto predstavljali naš klub. Verjamemo v vašo moč, enotnost in borbenost, ki nas bo popeljala do vrha lestvice. Ne pozabite, da niste sami – ob vas smo mi, zvesti navijači, ki vas podpiramo na vsakem koraku.