Slab dan

V soboto, 30.3.2024 se je v Ljubljani v Športnem parku Štefana Beleta odigral 16. krog Regionalne Ljubljanske lige.

Naše fante smo na tekmo pospremili z lepimi željami, pozitivno motivacijo in upanjem na uspeh s katerim bi zadržali stik z vodilnimi ekipami lige.

 A zgodilo se je to kar si nismo predstavljali niti v najbolj morečih sanjah.

Izredno slaba otvoritev tekme s kopico slabih odločitev, nespametnih dejanj, nespretnih posredovanj je omogočila nasprotni ekipi že občutljivo prednost v prvi tretjini tekme. Najbolj pa boli to, da nasprotna ekipa v tem času sploh ni pokazala nobene kvalitete. Do tega trenutka so domačini delovali slabše kot v preteklih sezonah, ko so nam na svojem terenu prav tako povzročali precej preglavic.

Po dobre pol ure so se naši fantje zbudili in pokazali svoje znanje. Vršili so pritisk na vrata domačinov in v izdihljajih prvega polčasa uspeli preko Domna Kuniča (enajstmetrovka) rezultat omiliti.

Pot na odmor je obetala in klicala po boljšem delovanju z upanjem, da uspemo domačine ujeti.

A zgodilo se je to kar si nismo predstavljali niti v najbolj morečih sanjah. DRUGIČ!!!

Izredno slabo nadaljevanje. Hitro smo prejeli še dva neumna gola in poti vrnitve ni bilo več.

Upajmo, da smo z omenjeno tekmo izkoristili svojo edino kartico za slab dan v spomladanskem delu prvenstva. Podobnih dni si v spomladanskem delu praktično ne smemo več privoščiti v kolikor se želimo boriti za vrh lestvice.

Vodilna Ljubljana Palis nam je zbežala na štiri točke naskoka, prav tako, pa so nas v tem krogu prehiteli rivali iz sosednjega mesta.

V naslednjem vikendu nam v goste prihajajo »mesarji« iz Kamnika. Gre za solidno moštvo, ki zna biti sila neugodno tudi na našem terenu.

Verjamemo, da bo naša ekipa strnila moči in znova pokazala svojo moč.

Želimo si, da ste z nami tudi VI, naši najzvestejši navijači. Na nas je da ekipi damo zagon v trenutkih, ki ga najbolj potrebuje. Slabega dne pa v tej sezoni več NE BO!!!

SRCE ZA RUDARJA!!!