Zagorska občina ostaja zakleta

V soboto, 30.9.2023 je pot moštvo Rudarja vodila v Kisovec, kjer jim je na nasprotni strani igrišča stala domača Svoboda.

Knapi so si po porazu s sosedi iz Zagorja želeli zaceliti bojne rane v Kisovcu. V dvoboj so krenili suvereno. Žogo so držali v svoji posesti in domačinom niso ponudili nobene prave priložnosti. V prvem polčasu so si preko Milinoviča in Piška priigrali dve lepi priložnosti, kateri pa jim ni uspelo pretvoriti v zadetek. Polčas se je tako končal z začetnim izidom.

Tudi v drugi polčas so knapi krenili z željo po zadetku. Vendar pa so v drugem polčasu pokazali zobe tudi domačini. Kot opozorilo dogodkov, ki so sledili so domačini najprej preko Goriška silovito nastreljali prečko iz petih metrov. A opozorilo knapom ni zaleglo in domačini so le nekaj minut kasneje povedli. Iz roba kazenskega prostora je zadel Anže Drgan. Dobrih devet minut kasneje pa so preko Anžeta Goriška rezultat še povečali. Milinovič je v drugem polčasu tudi stresel vratnico, a žoga pač ni želela za hrbet Glažarja Trenerski dvojec Rudarja je v igro poslal nove moči, a do pozitivnega efekta ni prišlo. Za piko na i je ob koncu srečanja zadel še Nazyf Krasniqi, ki nam je ob velikem navdušenju preko socialnih omrežjih sam posredoval pravilen zapis svojega imena in priimka.

Za Rudarja so začeli: Mujkanović, Ocepek, Drnovšek, Bašić, Kranjc, Katić, Kazič, Milinovič, Zalaznik, Pišek in Rekanović;

V nadaljevanju so v igro vstopili še: Jurič, Šišić, Delić, Mlinar in Lipovšek;

Našo ekipo v naslednjih dneh čakata dve srečanji. Najprej v sredo, 4.10.2023 ob 16 uri na domačem igrišču gostijo moštvo NK Komende. Gre za tekmo 1. kroga pokala Pivovarne Union. V soboto, 7.10.2023, pa prav tako na domačem terenu ob istem času gostimo ekipo NK Mengo 28.

Fantje po dveh nepričakovanih neuspehih obljubljajo pravo borbo do zadnje minute. In vsi pristaši Rudarja verjamemo, da bodo dve zmagi ostali v Športnem parku Rudar.

Vljudno vabljeni podpreti naše fante in GREMO RUDAR!!!