Za konec zmagovalci NŠ Marinko Galič in NK Bravo

Na zadnjih dveh turnirjih letošnje zime, ki jih je v soboto, 20.01.2018 in 21.01.2018, v športni dvorani Polaj, organiziral naš klub, so največ nogometnega znanja prikazali nogometaši NŠ Marinko Galič v kategoriji U-9 in NK Bravo v kategoriji U-12.

V soboto se je v starostni kategoriji U-9 med seboj pomerilo 15 moštev, ki so vsa prikazala izredno dopadljivo igro, med tri finaliste pa so se uvrstile ekipe NŠ Marinko Galič, NK Dravinja in NK Rudar Trbovlje črni. V izenačenem finalu so dobesedno v zadnji sekundi tekme zmagovalci postali nogometaši NŠ Marinko Galič, ki so v zadnji tekmi sicer remizirali z domačo ekipo, vendar v troboju dosegli največ točk.

Finale:

Marinko Galič : Dravinja 3:0

Dravinja : Rudar Trbovlje črni 0:0 (zmaga Rudar Trbovlje črni po kazenskih strelih)

Marinko Galič : Rudar Trbovlje črni 1:1

Končni vrstni red:

  1. Marinko Galič
  2. Rudar Trbovlje črni
  3. Dravinja

Ekipa Rudar Trbovlje zeleni je v četrtfinalu po kazenskih strelih premagala ekipo Rudar U-8, nato pa izpadla v polfinalu po porazu s soigralci Rudar Trbovlje črni.

V kategoriji U-12 se je v nedeljo,tako kot dan prej, za zmago ravno tako potegovalo 15 ekip. Med tri finaliste pa so se uvrstile ekipe NK Bravo 1, NK Bartog Trebnje in NK Rudar Trbovlje črni. Največ nogometnega znanja so v finalu pokazali nogometaši ljubljanskega Brava in zasluženo slavili končno zmago.

Finale:

Rudar Trbovlje črni : Bravo 1 0:4

Bravo 1 : Bartog Trebnje 1:1 (zmaga Bravo 1 po kazenskih strelih)

Rudar Trbovlje črni : Bartog Trebnje 2:0

Končni vrstni red:

  1. Bravo 1
  2. Rudar Trbovlje črni
  3. Bartog Trebnje
Foto: Igor Nedić (www.nk-bravo.si)

Ekipa Rudar Trbovlje črni je na poti do finala izločila ostali domači ekipi – v četrtfinalu je premagala ekipo Rudar U-11, v polfinalu pa še ekipo Rudar Trbovlje zeleni.

Za to, da sta tudi zaključna turnirja uspela, gre zahvala vsem donatorjem in pokroviteljem ter seveda staršem, ki vedno znova priskočijo na pomoč.