Z zmago iz Dobrove

Po skoraj štirinajst dnevnem premoru, so nogometaši Rudarja v soboto gostovali v Dobrovi in drugič zapored dosegli zmago. Tokrat so bili od domačega Dolomita boljši z 0:1.

Četa trenerja Vukašina Rističa je bila v primerjavi z zadnjim srečanjem s Slovanom malenkost spremenjena. Strateg Rudarja je lahko znova računal na vratarja Bokala, vrnila sta se tudi Rižner in Žibert. Odsotni pa so bili tokrat: dvakratni strelec tekme s Slovanom, Ribič, Rekanovič, Cigole, Zupančič in vratar Mešič ter poškodovani Lipovšek.

Rudar je sicer prevladoval celotno tekmo proti enajsterici domačih nogometašev ter si znova pripravil kopico zrelih priložnosti, izkoristil pa eno samo, ko je bil v 30. minuti uspešen Staš Kazič. Na koncu je bil njegov prvenec v tej sezoni dovolj za nove tri točke naših nogometašev, ki so dobra popotnica pred zadnjimi tremi tekmami v sezoni, od katerih bo naslednji dve Rudar odigral na domačem stadionu.

Postava Rudar Trbovlje:

Bokal (V); Krajnc (od 72. Žibert), Ocepek, Drnovšek (K), Mujič; Kahteran (od 61. Jurič), Kazič, Rižner, Sotenšek; Sajovic (od 90. Tufekčič), Berger

Strelci:

0:1 Kazič (30′)

V soboto, 18.05.2019 ob 17.30h, naše nogometaše čaka prva izmed dveh zaporednih domačih tekem, v Športnem parku Rudar gostuje zadnjeuvrščena ekipa Jevnice. Vsi seveda upamo na nadaljevanje zmagovalnega niza ter verjamemo, da lahko fantje z borbeno igro, željo, srčnostjo in nekaj športne sreče to tudi uresničijo. Vsi navijači, simpatizerji ter ostali ljubitelji nogometa, zato vljudno vabljeni. Srečno Rudar!