Visok poraz na Bledu

Oslabljena ekipa in posledično pol ducata žog v mreži, je izkupiček sobotnega gostovanja pri vodilni ekipi Bled Hirter. Kot da službene obveznosti, zaradi katerih so bili tokrat odsotni Ribič, Jurič, Krajšič in Cigole, niso dovolj, je bilo moštvo dodatno oslabljeno še zaradi bolezni in poškodb. Že pred tekmo so tako odpadli poškodovana Vodeb in Vrstovšek ter oboleli vratar Radič, zobe pa so bili vseeno prisiljeni stisniti Drnovšek, Jan Sotenšek in Hoxhaj, ki so kljub težavam z virozo vseeno nastopili.  Na tekmo je tako potovalo zgolj 14 nogometašev, da bi bila mera polna, pa se je v sredini prvega polčasa poškodoval še Katič.

Prvi polčas je bil Rudar kljub vsemu, vsaj do prvega zadetka, v polju dokaj enakovreden nasprotnik vodilni ekipi prvenstva. Bled je prvič udaril v 33. minuti, ko je, po izgubljeni žogi na sredini igrišča, protinapad zaključil Stanko. Drugi gol je padel sedem minut kasneje, ko je po podaji iz kota, skoraj neovirano, z glavo zadel Djukič.

Drugi polčas se je začel praktično tako, kot se je zaključil prvi. Po neodločnem izbijanju Rudarjeve obrambe in izgubljeni žogi, so Blejci podali pred gol, kjer je iz bližine za 3:0 zadel Grašič. Domačini so nato zadeli prečko, v 57. minuti pa je bil, po visoki podaji v kazenski prostor, z glavo za 4:0 znova uspešen Grašič. V 68. minuti je po globinski žogi in neuspelem poizkusu Stanka, za 5:0 iz bližine zadel Pašič. Končnih 6:0 je, s tretjim golom na tekmi, v 84. minuti postavil Grašič.

Postava Rudar Trbovlje:

Smajlovič (V);Kmetič, Delič, Drnovšek (K) (od 59.Kahteran), Škoberne; Petek, Katič (od 28.Sotenšek M.), Sotenšek J., Ivačič, Hodžič (od 67.Homšek); Hoxhaj

Rezultat iskanja slik za dozen balls in football net

Po visokem porazu se bodo morali naši fantje zbrati, strniti svoje vrste in doseči prepotrebno novo zmago že v prihodnjem krogu. V nedeljo, 01.10.2017 ob 16h, v goste prihaja ekipa Kolpe. Fantje potrebujejo tudi Vašo podporo s tribun, zato vljudno vabljeni.