V soboto uvertura v sezono 2021/22

Po desetih mesecih se vendarle začenjajo tekmovanja za naše nogometaše. Kljub veselju, da to nakazuje, da se življenje le vrača v neke vsaj približno normalne tirnice, pa temu vendarle ni tako. Ni vse zlato, kar se sveti. Trenutne razmere, z vse preveč odloki in omejitvami, bodo sezono 2021/2022 očitno naredile precej bolj administrativno kot pa recimo športno in tekmovalno. Pa vendarle vsi upamo, da bo v prihodnjih dneh, tednih, mogoče mesecih prišlo do nekaterih premikov in sprememb v odlokih, ki se tičejo začasnih omejitev izvajanja športnih programov. Oziroma še bolj upamo na to, da bo ostalo pri besedi začasno. Predvsem kar se tiče otrok.

Prvenstvo v Regionalni ljubljanski ligi članska ekipa začenja v soboto, 28.08.2021 ob 17.30h, ko v Športni park Rudar prihaja ekipa Laby’s Mengo 28. Glede na pripravljalno obdobje in sestavo ekipe, moštvo je zapustil Tom Zalaznik (Avstrija), prišla pa sta izkušena Denis Bašič in Tilen Mlinar (oba Zagorje), so pričakovanja pred prvenstvom verjetno upravičeno visoka. Kljub vsemu, pa nobena tekma ni dobljena še pred njenim pričetkom.

Trener Vukašin Ristič bo imel na voljo večino razpoložljivih sil, z izjemo kaznovanega Staša Kaziča. Zadnji medsebojni obračun, pred predčasnim zaključkom lanske sezone, se je, oktobra lani v Trbovljah, končal z remijem 1:1. Od naših fantov, pričakujemo maksimalno angažiranost in borbenost ter verjamemo, da pozitiven rezultat ne bo izostal.

Vse navijače in obiskovalce obveščamo, da je za obisk tekme obvezno izpolnjevanje PCT pogojev (prebolelost, cepljenje, testiranje – hitri test 48 ur, PCR 72 ur). Izpolnjevanje pogojev PCT ni potrebno za osebe, ki še niso dopolnile 15 let, če se tekmovanja udeležujejo skupaj z ožjimi družinskimi člani oziroma skrbniki, ki izpolnjujejo pogoje PCT.