V pričakovanju zmage

Članska ekipa pod taktirko trenerja Miloša Hudarina je letošnjo sezono s pripravami začela že sredi julija. Ekipa je sicer doživela nekaj sprememb, predvsem na strani prihodov, ekipo pa sta zapustila Tom Zalaznik (NK Zagorje) in vratar Rok Bokal (DNŠ Mladi upi Šentjur – posoja). Novi obrazi v ekipi so: Nik Vodeb (NK Krško – posoja), Kadir Delič (NK Brežice), Petrit Hoxhaj (NK Brežice – posoja), Tomaž Kožar (NK Ivančna Gorica), Jan Petek (NK Zagorje) in vratarja Jasim Mujkanovič (NK Brežice – posoja), Mersad Smajlovič (NK Šoštanj).

Glede na reorganizacijo tekmovanja v tretjeligaški konkurenci, kjer iz 3.SNL – Center lahko izpade tudi 6 ekip, je cilj moštva uvrstitev na sredino lestvice, kar bi pomenilo zanesljiv obstanek.

Fotografija osebe NK Rudar Trbovlje.

Začetek prvenstva se sicer ni začel popolnoma po željah naših nogometašev, saj je ekipa zabeležila tri poraze – v prvem krogu je bila v Športnem parku Rudar z 2:5 boljša ekipa SIJ Acroni Jesenice, v drugem krogu je sledil poraz 4:0 na gostovanju pri ekipi Komende, v tretjem krogu pa minimalni poraz 0:1 na zasavskem derbiju proti ekipi Zagorja.

V soboto, 09.09.2017 ob 17h, naše fante čaka gostovanje v Bohinju, kjer bi že bil čas za osvojitev vseh treh točk.