V iskanju zmage

Po petem zaporednem porazu je težko zapisati kaj novega oziroma odkrivati nove vzroke, zakaj je temu tako. Dejstvo je, da naši članski ekipi trenutno ne gre. Žoga ne želi in ne želi v nasprotnikovo mrežo, na drugi strani, pa je vsaka, še tako majhna napaka storjena s strani obrambe, takoj kaznovana z golom.

Tekma z Dolomiti je bila ravno taka, kot je zgoraj zapisano, z izjemo tega, da Rudar tokrat ni imel cele kopice priložnosti, je pa vseeno imel možnosti za zmago. Gostje pa so zadeli praktično vsakič, ko so se znašli pred našimi vrati in domov odnesli zmago z 0:2.

V domače moštvo so se vrnili vratar Rok Bokal, Ocepek, Osagiede, zaradi kartonov je manjkal Sotenšek, odsoten je bil Ribič, poškodovan pa je na klopi začel tudi Berger.

Gostje so prvi gol na tekmi zabili praktično prvič, ko so se znašli na polovici Rudarja, v 17. minuti je bil uspešen Japelj. V 45. minuti pa so zadeli še drugič, ko je za končnih 0:2 zadel še Prebil. Naši fantje niso našli recepta kako streti gostujočo obrambo, resno je načeta tudi samozavest moštva. Tudi, ko fantje igrajo in se borijo, trenutno njihov trud ni poplačan, temveč se zdi, da vse deluje proti moštvu in je vsaka napaka kaznovana.

Postava Rudar Trbovlje:

Bokal(V); Zupančič (od 46. Berger), Ocepek, Drnovšek (K), Lipovšek (od 81. Pukl); Rižner, Kahteran, Krajnc (od 76. Osagiede), Jurič; Žibert (od 68. Jakovljevič), Sajovic

V soboto, 20.10.2018 ob 15h, Rudar gostuje v ŠRC Jevnica pri istoimenski ekipi. Želimo si borbene in poštene igre, kakšno napako manj, kanček sreče več in upamo, da bo tako želena zmaga končno prišla. Fantje zmorete! Gremo Rudar!