U-8: Pomladanski turnir

V soboto, 21.04.2018, je v Športnem parku Rudar potekal Pomladanski turnir za nogometaše v starostni kategoriji U-8 (letnik 2010 in mlajši), ki se ga je udeležilo 7 ekip. Na dveh igrišičih je, v ligaškem formatu (vsak z vsakim), vsako izmed moštev, v igri 6+1, odigralo šest 13 minutnih tekem.

Gledalci so lahko spremljali izredno zanimive tekme, kjer so ekipe pokazale obilico nogometnega znanja z veliko lepih potez, bravuroznih obramb in pravih evrogolov.

Najuspešnejša je bila na koncu ekipa NK Celje, ki je, sicer tako kot domača ekipa Rudar Črni, osvojila 16 točk, a imela boljše razmerje med danimi in prejeti zadetki.

Končni vrstni red:

  1. Celje 16
  2. Rudar Črni 16
  3. Jezero Medvode 12
  4. Jesenice 2 7
  5. Rudar Zeleni 6
  6. Jesenice 1 4
  7. Bled 0

Ob koncu turnirja je sledila podelitev pokalov najboljšim trem ekipam, skupinsko fotografiranje vseh udeleženih ekip ter strinjanje vseh udeleženih, da se na podobnih dogodkih srečamo še večkrat.

Za uspešno izveden turnir se zahvaljujemo donatorjem za hrano za tekmovalce, sodnikom za odlično sojenje in predvsem staršem, ki so pomagali pri organizaciji in poskrbeli, da je vse potekalo gladko.