Tesen poraz v Ivančni Gorici

Trinajsti krog je bil nesrečen za nogometaše Rudarja, ki so v sobotnem premium terminu, tekma se je začela ob 20h, tesno z 2:1 izgubili v Ivančni Gorici. Zaradi službenih obveznosti in težav s poškodbami, zadnji se je med tednom poškodoval Staš Kazič, je na tekmo potovalo zgolj 13 igralcev, ki pa so tekmo sicer odprli precej obetavno. Že v 12. minuti je po prekršku nad Amarjem Midžičem, rdeče, upravičeno, videl domači igralec Kovačevič. Čeprav je imel Rudar igralca več na igrišču, pa so v slabih 5 minutah najprej dvakrat zadeli domači. V 18. minuti je prvi zadel Blaž Medle, štiri minute kasneje, v 22. minuti, pa je bil uspešen še Denis Mojstrovič.

Kljub številčni premoči, so naši fantje dosegli zadetek za zmanjšanje šele v 90. minuti, ko je bil uspešen kapetan Rok Drnovšek, vendar je bilo tokrat za nove točke to žal premalo.

Postava Rudar Trbovlje:

Mujkanovič (V); Buovski (od 60.Krajšič), Delič, Drnovšek (K), Škoberne; Kahteran, Jurič, Sotenšek J., Sotenšek M., Vodeb; Midžič (od 56.Berger)

Strelci:

2:1 Drnovšek (90′)

Fotografija osebe Klemen Radic.

Kljub temu, da se je s tekmo v Ivančni Gorici končal jesenski del prvenstva v 3.SNL Center, pa zadnje dejanje v letu 2017 naše fante čaka v prihajajočem koncu tedna. V soboto, 18.11.2017 ob 13.30h, Rudar gostuje na Jesenicah. Nasprotnik, v prvem krogu spomladanskega dela, bo ekipa SIJ Acroni Jesenice, ki je bila na prvi tekmi v Trbovljah uspešnejša od naših fantov (2:5). Z morebitnimi novimi točkami bi si fantje zagotovili solidno izhodišče pred tekmami, ki bodo na sporedu v letu 2018. Gremo Rudar!