Poraz v Kočevju

Serija slabših predstav članskega moštva se je nadaljevala tudi na tokratnem gostovanju v Kočevju. Pred 110 gledalci na Stadionu Gaj je bilo tokrat boljše moštvo Kočevja, ki je srečanje začelja dobilo z rezultatom 2:1. Trener Vukašin Ristič je imel znova na voljo številčno skromno zasedbo, saj je na srečanje potovalo samo 12 nogometašev. Poleg nekaj poškodovanih igralcev in nekaj tistih s službenimi obveznostmi, je najbrž tudi kak tak, ki se tekem in treningov ne udeležuje, zaradi kakšnih drugih, ostalim neznanih, razlogov.

Prvi zadetek na srečanju so v 18. minuti dosegli domači, ko je mrežo Mujkanoviča zatresel Luka Malnar. Rudar je izenačil pet minut kasneje, ko je v polno meril Denis Žibert. Po prvem polčasu tekme je bil rezultat tako poravnan, vendar so kmalu po odmoru znova povedli domači, ko je v 47. minuti za končnih 2:1 zadel Grošič.

Srečanje je sicer zaznamovalo veliko število kartonov, poleg 6 rumenih, ki so jih prejeli naši nogometaši, je bil zaradi medsebojnega obračunavanja z nasprotnikom, v 93. minuti izključen (drugi rumeni karton) Staš Kazič.

Postava Rudar Trbovlje:

Mujkanovič (V); Jurič, Delič, Drnovšek (K), Rižner; Kazič, Žibert, Sotenšek M., Sotenšek J., Kahteran; Krajšič (od 68. Mrvoljak)

Strelci:

1:1 Žibert (23′)

Naslednje srečanje bodo naši nogometaši v Športnem parku Rudar odigrali v nedeljo, 15.04.2018 ob 17h, v goste pa prihaja vodilna ekipa 3.SNL Center Bled Hirter. Glede na slabše rezultate spomladanskega dela sezone je verjetno tistih navijačev, ki pričakujejo pozitiven rezultat, bolj malo, pa vendar je žoga okrogla in je marsikaj mogoče. Fantje borbeno do konca. Srečno Rudar!