Poraz na zadnjem gostovanju

Za člansko ekipo je še zadnje gostovanje v letošnji sezoni, iz Lesc pa so se, žal, vrnili sklonjenih glav. Pred okoli 60 gledalci, je bilo v tekmi dveh nasprotnikov, ki se poslavljata od tretjeligaške konkurence, tokrat boljše domače moštvo Šobec Lesce, ki je zmagalo s 4:1.

Tekmo so naši fantje začeli medlo in že v 4. minuti so domači povedli z golom Černivca. Sledil je hiter odgovor Rudarja, ko je v 9. minuti izenačil Marko Sotenšek. Kljub enakovredni igri, pa so na odmor s prednostjo odšli nogometaši iz Lesc. Vratarja Mujkanoviča je v 43. minuti premagal Sebastjan Bohinec.

Če smo v drugem polčasu pričakovali nalet Rudarja, pa je že v 49. minuti sledil hladen tuš. Zararadi verbalnega konflikta, je delilec pravice Lazič izključil Marka Sotenška in Rudar je moral do konca tekme odigrati z igralcem manj. Domači so tako izkoristili številčno premoč in do konca tekme zadeli še dvakrat – v 51. minuti je najprej zadel Škrlep, 73. minuti pa je bil uspešen še Dermastja.

Postava Rudar Trbovlje:

Mujkanovič (V); Kahteran, Turanovič, Žibert (K); Jurič, Rižner, Sotenšek M., Sotenšek J., Cigole (od 68. Koprivica); Berger, Pukl (od 73. Jakovljevič)

Strelci:

1:1 Sotenšek M. (9′)

Zadnje srečanje letošnje sezone je na sporedu v soboto, 26.05.2018 ob 16.30, ko v Športni park Rudar v goste prihaja moštvo Ivančne Gorice. Vljudno vabljeni.