Na prvih turnirjih zmagovalca NK Celje in NK Trebnje

Prva turnirja v dvoranskem nogometu sta za nami. Obiskovalci so, tako v soboto, kot tudi v nedeljo, videli odlične predstave mladih nogometašev, zmagovalci pa so nogometaši NK Celje v kategoriji U-8 in NK Trebnje v kategoriji U-11.

V soboto je starše, navijače in ostale obiskovalce najprej zabavalo 15 ekip v kategoriji U-8, med tri finaliste pa so se uvrstile ekipe NK Celje, NK Škofja Loka in NK Rudar Trbovlje A. V igri vsak proti vsakemu so dosegli sledeče rezultate:

NK Rudar A : NK Škofja Loka 4:5 (po kazenskih strelih)

NK Rudar A : NK Celje 0:2

NK Škofja Loka : NK Celje 0:2

Končni vrstni red: 1. NK Celje, 2. NK Škofja Loka, 3. NK Rudar A….ekipi NK Rudar B in NK Rudar U-7 sta izpadli po skupinskem delu tekmovanja.

V nedeljo je svoje bogato znanje nogometne igre prikazalo 15 ekip v kategoriji U-11, med tri finaliste pa so se uvrstili nogometaši NK Trebnje, NK Olimpija B in NK Hajdina. V finalnih obračunih so dosegli naslednje izide:

NK Trebnje : NK Hajdina 3:2

NK Olimpija B : NK Hajdina 2:0

NK Trebnje : NK Olimpija B 3:1 (po kazenskih strelih)

Končni vrstni red: 1. NK Trebnje, 2. NK Olimpija B, 3. NK HajdinaNK Rudar in NK Rudar U-10 izpadli v 1/4 finala.

Na tem mestu bi se radi zahvalili vsem sponzorjem in donatorjem, ki so podprli izvedbo turnirjev in srečelovov, posebna zahvala pa gre tudi vsem staršem za njihovo podporo in pomoč.

Pomagali so nam: Zavod za šport Trbovlje, Anglia SI, Inštitut IVIZ, Zlatarna Trbovlje, T-Burger, Prototip CC, Petrol PM Trbovlje 1, Lekarna Pušnik, AGM Nemec, Addiko Bank, Pizzerija Bigman, Zupi Boštjan Zupan s.p., Drogerija Tuš Zagorje, Zavarovalnica Adriatic, Okrepčevalnica Bus Zagorje, Spekter d.o.o., Komunala Trbovlje, Trgovina Gajbica, Planet Party Trbovlje, Mavi Shoes, Unicredit, Salon DeLuks, Zisha Ljubljana, RTH, Frizerstvo Andraž, Zaloker&Zaloker, Medis-M d.o.o., Roche, Društvo Brede Dular, Restavracija K5, SAM Trbovlje, Telekom, Avtopralnica Kajzer, Chipolo, Kovit projekti, Zavarovalnica Triglav, ETI, Vlasta Bartol s.p., Delovni kolektiv Dolacom, Jata, Bar Stadion, Restavracija L in ostali.