Konec nastopov v pokalu

Po torkovem porazu ekipe U13, ki jo je iz pokalnega tekmovanja z rezultatom 0:4 izločil Slovan, je v drugem krogu pokalnega tekmovanja MNZ LJ izpadlo tudi člansko moštvo. Drugoligaš Roltek Dob je bil boljši z rezultatom 1:5.

Domači so tudi tokrat, v primerjavi z zadnjo prvenstveno tekmo, nastopili v nekoliko spremenjeni postavi, vendar se, predvsem v prvem polčasu, dostojno upirali renomiranemu nasprotniku.

Po pol ure igre so povedli gostje iz Doba, kjer je tekmo začelo kar nekaj prvokategornikov, ko je vratarja Smajloviča premagal otrok Rudarja Stefan Andjelič. Domači so izenačili v 43. minuti, ko je bil, s strelom v daljši vratarjev kot, uspešen Amar Midžič.

Gostje so kmalu po začetku drugega polčasa povedli z 1:2, po številnih menjavah na obeh straneh, pa delo dokončali v zadnjih 12 minutah tekme, ko so zadeli še trikrat.

 

Postava Rudar Trbovlje:

Smajlovič (V) (od 64.Radič); Jurič, Kmetič (od 62.Hodžič), Delič, Škoberne (od 62.Homšek); Drnovšek (K), Kahteran (od 74.Sotenšek J.), Petek (od 62.Ivačič), Krajšič, Cigole; Midžič

Strelci:

1:1 Midžič (43′)