Hud poraz proti Kolpi

Gostovanje v Podzemlju se je končalo s katastrofalnim porazom proti domači Kolpi s kar 6:0. V moštvu Rudarja je znova manjkala kopica nogometašev, tako da je na tekmo znova potovalo samo 12 igralcev.

Če so se po prvem polčasu naši fantje še kolikor toliko dobro držali in so domači po golu Spudiča vodili z le 1:0, je v drugi polovici tekme igra Rudarja popolnoma razpadla, Kolpa pa je do zadnjega žvižga zabila še kar pet zadetkov in dosegla najvišjo zmago odkar nastopa v tretji ligi.

Kakorkoli že, je po novem porazu verjeti v obstanek verjetno iluzorno, kljub temu pa vsi upamo, da bodo fantje kljub vsemu sezono odigrali do konca in se na preostalih tekmah maksimalno borili za zeleno črni dres.

Počasi pa bo verjetno že potrebno usmeriti pogled v prihodnost in razmisliti o tem kako naprej krmariti Trboveljsko nogometno barko.

Postava Rudar Trbovlje:

Radič (V); Jurič, Delič, Drnovšek (K), Cvjetič (od 53. Cigole); Žibert, Rižner, Sotenšek J., Sotenšek M.; Koprivica, Berger

Naslednje srečanje bo na sporedu že v sredo, 25.04.2018 ob 17h, ko bo v Športnem parku Rudar gostovalo moštvo Tinex ŠenčurVljudno vabljeni!