Bleda predstava za točko

Srečanje med Velikonočnimi prazniki ni prineslo veselja v tolikšni meri kot smo si to želeli, ali pa pričakovali, vsi, ki stiskamo pesti za trboveljske nogometaše. Čeprav je točka še vedno točka, je razočaranje ob ponovnem izostanku zmage precejšnje. Igra, ki sta jo pred 60 gledalci uprizorila domači Rudar in gostujoči Bohinj, pa za pozabo.

V domačem moštvu je bilo znova precej odsotnih igralcev, tako da je imel trener Ristič na voljo zgolj tri rezervne nogometaše, od tega enega vratarja. Čeprav ponavadi velja, da kogar ni, brez tistega se mora, so okoliščine zahtevale, da po poškodbi Bergerja v 34. minuti, ni bilo več pravih alternativ v trboveljskem napadu.

Pravzaprav je bilo pred gostujočimi vrati vroče le dvakrat. Prvič takoj ob začetku tekme, ko so domači po prekršku nad Juričem zahtevali enajstmetrovko in drugič, ko je žogo mimo gola poslal Jan Sotenšek. Roko na srce, so bili gostje morda celo nevarnejši nasprotnik, kljub temu, da je marsikdo pred tekmo že vknjižil tri točke na konto Rudarja, a je na koncu ostalo 0:0.

Postava Rudar Trbovlje:

Mujkanovič (V); Petek, Kahteran, Drnovšek (K), Cvijetič; Kazič, Rižner, Sotenšek M., Sotenšek J., Jurič; Berger (od 34. Žibert)

V soboto, 07.04.2018, fantje odhajajo na gostovanje v Kočevje. Tekma na Stadionu Gaj se bo pričela ob 16.30h. Sicer gre znova za nasprotnika, ki se na lestvici nahaja za Rudarjem, vendar bo šlo, glede na trenutno formo naših fantov ter udeležbo igralcev na zadnjih tekmah, za izredno težko srečanje. Upajmo, da se bomo tokrat lahko končno veselili težko pričakovanega dobrega rezultata. Gremo Rudar!